• headBanner

Vodka gin wiski rum roh kaca botol nganggo topi gabus

Vodka gin wiski rum roh kaca botol nganggo topi gabus

Katrangan singkat:

Katrangan singkat:

1. Rega FOB: US $ 0,5 - 0,7 / Potongan
2. Min.Order Order: 10000 Potongan
3. Kemampuan Suplai: 100000 Potongan / potongan saben Sasi
4. kapasitas: 500ml 700ml 750ml
5. warna: bening, kita bisa nggawe warna semprotan sing disesuaikan
6. tutup: stopper kayu
7. wujud: bunder
8. Logo: Nampa logo pelanggan
9.kanggo: vodka, gin, brendi, wiski, rum
10. conto: bisa nyedhiyakake conto 2-3 pcs
11.port: Qingdao


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk: Vodka gin wiski rum roh kaca botol nganggo topi gabus
Bahan: Flint dhuwur / Flint ekstra / Flint super
Kapasitas: 500ml / 700ml / 750ml
Dekorasi: silkscreen; stamping panas; frosted; decal; painting; electroplating; spray; label; sticker
Kemasan: Dikempalken nganggo karton utawa palet sing dicithak nganggo divider
Wektu timbal
  1. Kanggo stok siap: 7 dina sawise nampa pembayaran.
    2. Kanggo produk sing wis entek: 25 ~ 30 dina sawise nampa pembayaran.
MOQ:
  1. Kanggo stok siap, MOQ yaiku 2000 pcs
    2. Kanggo produk sing disesuaikan, MOQ yaiku 10000 pcs
Kiriman liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres, lan liya-liyane. Terserah sampeyan

 

Yantai Changyou Glass Co., Ltd., minangka perusahaan khusus ing adol lan ngekspor bahan kemasan menyang industri minuman beralkohol ing omah lan ing luar negeri.
Produk utama yaiku kabeh jinis botol kaca, toples, tutup, tutup, kapsul, ndhuwur bar, label, mesin pembotolan lan barang promosi liyane.
Produk kita diekspor menyang luwih saka 30 negara ing saindenging jagad.
kita nyedhiyakake solusi kemasan profesional lan gawe marem klien kanggo entuk kemitraan bisnis jangka panjang sing stabil.

Babagan botol kaca minuman keras, kita bisa nggawe bentuk botol lan logo sing disesuaikan karo sarat sampeyan. Kayata PRINTING SCREEN, FROSTING SPRAYING, STANDING FOIL PANAS, DECAL, SLEEVING, LABELING, lan SAND BLASTING. Yen sampeyan duwe kriya logo, sampeyan bisa ngirim file AI menyang kita, kita bisa nggawe conto kanggo tes sampeyan.

Babagan wektu timbal, biasane wektu timbal udakara 30 dina, Kanggo botol sing disesuaikan, butuh 30 dyas kanggo nggawe jamur lan 30 dina kanggo ngasilake prodhuksi massa, Nanging Kadhangkala kita bisa ngrampungake sadurunge, gumantung karo botol bentuk lan jumlah sampeyan.
Yen kita duwe stok, bisa dikirim sajrone 5 dina sawise konfirmasi pesanan.

 

Napa Pilih Kita
Pengalaman 1,15 taun ing topi tutup.
2. Nyata pilihan mandeg kanggo sampeyan, amarga kita ngerti babagan mesin capper, botol lan tutup, lsp.
3. Kapasitas produksi sing luwih apik, teknik kelas siji lan pengalaman taun bakal nggawa kita kahanan fleksibel tinimbang liyane ing kabeh aspek.
4. Filosofi kita: Klien mesthi bener, kualitas lan ketenaran luwih penting tinimbang mung entuk bathi. Kabeh pakaryan kita yaiku supaya kerjasama win-win jangka panjang karo klien, ora mung adol tuku lan tuku.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita