• headBanner

botol kaca roh 

botol kaca roh 

Katrangan singkat:

Ana macem-macem kapasitas botol super flint kalebu 200ml, 375ml, 700ml, 750ml, 1000ml.

 

Karakteristik utama kita yaiku supaya bisa nyedhiyakake botol kaca plastik super semangat kanggo roh umum, kalebu topi lan label. Kita bisa ngatasi kabeh rincian babagan botol, lan sampeyan ora kudu ngenteni wektu kanggo takon perusahaan liyane babagan macem-macem bagean botol. Kanggo seri finish botol iki, kita bakal cocog karo stoper kanggo botol sampeyan kaya stopper ndhuwur kayu, stopper ndhuwur logam, stoppper sintetis. Keuntungan botol kita yaiku MOQ sing luwih murah lan biaya cetakan cukup dibandhingake karo negara liya. Kajaba iku, butuh wektu 30 dina kanggo wektu utama, Nanging Kadhangkala, kita bisa ngrampungake sadurungesing gumantung saka bentuk botol lan jumlah sampeyan.

Hiasan:

- PRINTING SCREEN — FROSTING

—SUNDING —PETANG STAMPING GOLEK

—DECAL —SLEEVING

—LABELING —GUNJUNG TANPA


Detail Produk

Tag Produk

NAMA

 botol kaca roh

KAPASITAS

200ml / 375ml / 700ml / 750ml / 1000ml

Bobot

700g

Dhuwur

235mm

DIAMETER PUTUS

56,80mm

DIAMETER INNER Rampung

24.19mm

Jinis SEALING

Cork

DECORASI

Percetakan layar sutra / Percetakan Decal / Percetakan foil panas

PAKET

Dikempalken nganggo karton / karton utawa palet sing dicithak kanthi divider

MOQ

6000 pcs ~ 10000 pcs

image2

PRINTING SCREEN: Yen dibandhingake karo stiker, cetakan sutra nuduhake efek matte.

image3

Nyemprotake + Decals: Kaping pisanan, kita nyemprotake kabeh botol dadi ireng lan nggawe logo, nyatane, kita bisa nggabungake warna diffrernt kanggo logo, kalebu teks

image4

FROSTING + DECALS, Frost kabeh botol lan prting logo, frosting nggawe logo duwe tekstur matte.
Dibandhingake karo frosted, Sandblasting yaiku frosting parsial: kita milih area sing entuk matt
rampung miturut desain sampeyan, nyedhiyakake efek haptik sensasional ing
winastan.

image5

Labeling: Kita nyedhiyakake label aluminium khusus, label pewter.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita