• headBanner

Produk

  • Vodka glass bottles 3

    Botol kaca vodka 3

    Dhéfinisi Vodka Vodka minangka minuman beralkohol sing disuling kanthi macem-macem jinis sing asalé saka Polandia, Rusia, lan Swedia (Polandia: wódka, Rusian: водка, Swedia: vodka).Utamane kasusun saka banyu lan etanol, nanging kadhangkala ana jejak impurities lan perasa.Cara tradisional digawe kanthi nyuling cairan saka biji sereal sing wis difermentasi, kanthi kentang muncul minangka pengganti ing jaman saiki, lan sawetara merek modern nggunakake woh-wohan, madu, utawa maple ...
  • Swing top glass bottles

    Swing botol kaca ndhuwur

    250ml 500ml 750ml 1000ml babak ayunan botol kaca ndhuwur Kombucha teh botol Botol kaca swing ndhuwur bisa digunakake sawetara saka sudhut ombenan saka banyu mineral kanggo ombenan alkohol.Kanggo omben-omben berkarbonasi, disaranake botol kaca amber sing luwih kuwat, tahan tekanan dhuwur kanggo minuman bersoda.We, Myeasyglass.com, nawakake botol kaca ndhuwur ayunan ing wangun bunder utawa kothak, ukuran mini 60ml 100ml 150ml, kanggo normal 250ml 350ml 500ml 750ml lan 1 liter 1000ml.Toppers minangka ...
  • Oslo glass bottles 1

    Botol kaca Oslo 1

    Sing nggawe koleksi BOTTLES AND DECANTERS FOR SPIRITS unik yaiku ambane penawaran ing desain asli, kanthi kajelasan lan kecemerlangan kanggo nampilake kualitas kaca.Digawe nganti rinci sing paling cilik, sawetara garis kalebu ukuran saka 50ml lan 4.5L.Saben taun, wangun lan konsep anyar ditambahake menyang koleksi, lan diakoni minangka sing paling jembar ing pasar.Botol Kaca Vodka OSLO 750ml Fitur Botol Kaca OSLO Vodka 750ml garis resik lan prop elegan...
  • Liquor glass bottles

    Botol kaca minuman keras

    Napa alkohol tansah disimpen ing botol kaca lan dudu wadhah plastik?Masalah permeabilitas: Masalah permeabilitas botol plastik diakoni dening industri.Sawetara manufaktur nggunakake bahan sing mentas dikembangake kayata polytetrafluoroethylene (PTFE), sing dadi penghalang kanggo ngeculake gas.Nyatane, plastik ora impermeable kaya kaca.Alkohol sing disimpen luwih cenderung ilang ing botol plastik.Kaca ora tembus O2 lan CO2, mula roh bisa disimpen ing botol kaca ...
  • Different glass bottles

    Botol kaca sing beda

    kita duwe botol kaca vodka gaya Nordic karo gabus, kang banget populer karo paesan beda.Frosting bisa menehi guess penasaran menyang werna roh lan omben-omben.Iku cara sing cukup prasaja kanggo perawatan permukaan botol kaca.Screen Printing minangka teknik nyetak ing ngendi bolong digunakake kanggo nransfer tinta menyang substrat, kajaba ing wilayah sing ora bisa ditembus tinta kanthi stensil pemblokiran.Lading utawa squeegee dipindhah ing layar kanggo ngisi bukaan bolong sing mbukak nganggo tinta, lan r...
  • 500ml 700ml 750ml bespoke Vodka Frost Glass Bottle

    500ml 700ml 750ml bespoke Vodka Frost Kaca Botol

    Botol kaca frosted kita duwe finish matte alus lan velvety sing bakal nambah nilai sing dirasakake saka isi sing dilebokake ing njero.Boten kados kathah botol frosted, gendul iki frosted kimia tinimbang dicet, supaya njaba frosted ayu ora flake mati utawa chip adoh.

     

  • Extra White Flint Oxygen Glass Bottle

    Botol Kaca Oksigen Flint Putih Ekstra

    Jeneng produk Botol Kaca Oksigen Flint Putih Ekstra
    warna Cetha
    MOQ 10.000 pcs
    Rampung gilap
    Lead Time Yen barang ana ing saham, kita bisa ngatur kiriman sajrone seminggu.Yen ora, perlu 30-35 dina kanggo ngasilake.
    Katentuan Pembayaran T/T, Western Union, Paypal
    Metode Packing Kita bisa ngatur paket kanggo sampeyan.Kayata karton cutomized.
    Transportasi Miturut segara, udhara, railway lan ing, iku nganti customer.
  • 750ml Square Glass Bottle Whisky Glass Bottle

    750ml Square Botol Kaca Wiski Botol Kaca

    Jeneng produk 750ml Square Botol Kaca Wiski Botol Kaca
    warna Cetha
    MOQ 10.000 pcs
    Rampung gilap
    Lead Time Yen barang ana ing saham, kita bisa ngatur kiriman sajrone seminggu.Yen ora, perlu 30-35 dina kanggo ngasilake.
    Katentuan Pembayaran T/T, Western Union, Paypal
    Metode Packing Kita bisa ngatur paket kanggo sampeyan.Kayata karton cutomized.
    Transportasi Miturut segara, udhara, railway lan ing, iku nganti customer.
    Bobot Botol 750G
    Dhuwur botol 228 MM±2 MM
    Diameter botol 92,4 MM±2 MM
  • 750ml Whisky Glass Bottle with Printing

    750ml Wiski Botol Kaca karo Printing

    Jeneng produk 750ml Wiski Botol Kaca karo Printing
    warna Cetha
    MOQ 10.000 pcs
    Rampung gilap
    Lead Time Yen barang ana ing saham, kita bisa ngatur kiriman sajrone seminggu.Yen ora, perlu 30-35 dina kanggo ngasilake.
    Katentuan Pembayaran T/T, Western Union, Paypal
    Metode Packing Kita bisa ngatur paket kanggo sampeyan.Kayata karton cutomized.
    Transportasi Miturut segara, udhara, railway lan ing, iku nganti customer.
  • 750ml Vodka Glass Bottle

    Botol Kaca Vodka 750ml

    Jeneng produk Botol Kaca Vodka 750ml
    warna Cetha
    MOQ 10.000 pcs
    Rampung gilap
    Lead Time Yen barang ana ing saham, kita bisa ngatur kiriman sajrone seminggu.Yen ora, perlu 30-35 dina kanggo ngasilake.
    Katentuan Pembayaran T/T, Western Union, Paypal
    Metode Packing Kita bisa ngatur paket kanggo sampeyan.Kayata karton cutomized.
    Transportasi Miturut segara, udhara, railway lan ing, iku nganti customer.
    Bobot Botol 680g
    Dhuwur botol 228 MM±2 MM
    Diameter botol 92,3 MM±2 MM
  • Glass Bottle for Syrup / Light Weight Alpha Syrup Bottles

    Botol Kaca kanggo Sirup / Botol Sirup Alpha Ringan

    Kasedhiya Range Ukuran: saka 5ml nganti 1 Liter, kalebu botol sirup, botol tablet, botol penetes, botol pangan, botol minuman energi, botol kosmetik, lsp.

     

  • Juice glass bottles

    Jus botol kaca

    Ringkesan Jus ngresiki minangka topik kontroversial ing komunitas medis amarga biasane ora menehi solusi jangka panjang kanggo ngilangi bobot utawa kesehatan.Umume ahli bakal nyaranake diet sing seimbang lan sehat.Bukti kanggo ndhukung kemungkinan keuntungan saka jus cenderung anekdot.Katon luwih akeh bukti sing nuduhake manawa ngresiki jus bisa duwe pengaruh negatif ing awak, contone, kanthi nyuda fungsi ginjel.Sadurunge miwiti reresik jus, wong kudu nyuwara ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita