• headBanner

Warta Industri

Warta Industri

  • How to distinguish the material of spirits glass bottle ——– Normal Flint or Super Flint

    Cara mbedakake bahan botol kaca roh ——– Flint Normal utawa Super Flint

    Kanggo botol kaca roh, ana rong bahan kanggo ngasilake botol kaca, watu normal, super flint kanthi kapisah. Ana sawetara prabédan kanggo mbantu mbédakaké kaya ing ngisor iki: 1. Werna Bahan: Werna gelas batu biasa ora kaya ...
    Waca liyane
  • What is high borosilicate glass? Is high borosilicate glass fragile?

    Apa gelas borosilikat sing dhuwur? Apa kaca borosilikat dhuwur rapuh?

    1. Apa kaca borosilikat tinggi Kaca borosilikat tinggi digawe saka teknologi produksi maju kanthi nggunakake karakteristik konduktif kaca ing suhu dhuwur lan dadi panas ing njero kaca kanggo nyadari leleh kaca. Kaca borosilikat sing dhuwur yaiku "kaca sing dimasak", ...
    Waca liyane
  • Knowledge popularization of glass bottle

    Pengetahuan babagan botol kaca

    Ing wektu iki, apa kaca farmasi utawa wadhah natrium karbonat nganti standar gumantung saka kaca farmasi (1) sing digunakake. 2. Baja tahan karat kudu ngemot paling ora 13% kromium lan nikel utawa mangan. Kemurnian kabeh produk aluminium ora kudu ngluwihi 3% ...
    Waca liyane