• headBanner

Warta Perusahaan

Warta Perusahaan

  • Botol kaca, kita sing paling profesional

    Pilihan botol kita bisa cocog karo panjaluk Amerika, Australasian, Eropa lan pasar minuman keras lan anggur internasional. Saliyane botol kaca standar, kita duwe kemampuan kanggo nggawe desain anyar kanggo botol anggur, anggur lan minuman. Saka embossed utawa debo ...
    Waca liyane
  • Tim Layanan Kaca Roh Changyou bangga banget bisa menehi pambiji babagan ISO Systerm.

    Tim Layanan Kaca Roh Changyou bangga banget bisa menehi pambiji babagan ISO Systerm. Saben anggota tim kudu memenuhi standar sing dibutuhake ing penilaian tertulis lan praktis. Kanggo botol Kita, iki tegese kita saiki duwe tim insinyur nasional sing bisa padha saingan ...
    Waca liyane
  • What is high borosilicate glass? Is high borosilicate glass fragile?

    Apa gelas borosilikat sing dhuwur? Apa kaca borosilikat dhuwur rapuh?

    1. Apa kaca borosilikat tinggi Kaca borosilikat tinggi digawe saka teknologi produksi maju kanthi nggunakake karakteristik konduktif kaca ing suhu dhuwur lan dadi panas ing njero kaca kanggo nyadari leleh kaca. Kaca borosilikat sing dhuwur yaiku "kaca sing dimasak", ...
    Waca liyane