• headBanner

Botol kaca minyak

Botol kaca minyak

Changyou Glass minangka panyedhiya solusi kemasan profesional, duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing desain khusus lan kontainer kaca standar kanthi penutupan botol. Tim inovatif, sing uga kalebu insinyur lan desainer, makarya raket karo klien lan produksi.

Minangka pemasok kontainer kaca Cina, kita fokus kanggo ngatur macem-macem rantai pasokan Tiongkok kanggo memenuhi kebutuhan sampeyan. Kanthi akeh pilihan sing bisa dipilih kanggo produk sampeyan, kita kudu menehi solusi sing larang regane kanthi kualitas apik.

 Kita pengin ngenalake produk botol kaca anyar ing perusahaan kami:

Botol Dispenser Minyak Zaitun, Set Cruet Minyak lan Cuka kanthi Kontainer Kaca Wadah Minyak 17oz / 500ml, Pourer Pourer, Corong lan Label

news1 news2

Babagan barang iki

  • Botol Dispenser MINYAK MULUT CLASSY DECORATIF KITCHEN : Bisa nyukupi kabutuhan saos (minyak, cuka, lan kecap) saben dina, supaya sampeyan bisa urip kepenak lan kualitas. Nggunakake botol pour minyak tinimbang botol plastik gedhe bakal gampang ngatur lan njaga meja lan meja sampeyan, lingkungan pawon sing luwih kepenak.
  • TUTUP MINYAK MINYAK MINYAK OLAH METEK sing disegel lan beda: Bedane paling gedhe antara botol iki lan botol minyak goreng liyane yaiku spout. Dheweke ora semrawut kaya spout otomatis. Spout sing gampang digunakake, sampeyan bisa ngontrol minyak sing metu kanthi gulung cepet driji sing gampang. Mbukak minyak bisa ditutup kanthi kenceng, supaya bisa nutup cara gedhe lan njebol kewan omo lan bledug.
  • CONTAINER MINYAK OLIF IDEAL KANGGO SETIAP HIDUP: Kapasitas 17oz udakara udakara seminggu panggunaan minyak ing Pawon, kanthi efektif njaga minyak dadi seger. Sakwetara corong kanthi pitulung 18/8 mbantu ngisi lan ngisi cairan kanthi gampang tanpa ana kebocoran, supaya botol tetep resik.
  • DISPENSI DESAIN GAMPANG MINYAK KENYEN DIET HEALTHIER: Alon-alon pour minyak kanggo ngontrol panggunaan minyak, nyegah minyak saka klempakan ing wajan utawa salad, supaya bisa ngontrol minyak lan nggawe sampeyan rumangsa minangka koki profesional . Sanalika, sampeyan bisa nyekel botol dispenser kanthi tangan siji, lan ora ana bobot, desain ergonomis sing ora bisa ditahan.
  • KAWANAN ALAM SEKITAR : Kaca Changyou ngupayakake perlindungan lingkungan, nggunakake botol kaca bermutu, lan paling apik kanggo nglindhungi produk nalika nyuda kemasan, mula yen sampeyan duwe masalah karo produk sing sampeyan tampa, aja bebas hubungi kami lan bakal ngrampungake masalah supaya sampeyan kepenak.

news3

Pérangan Pawon "Ora Bisa Disedhiyakake"

  • Yen dibandhingake karo pourer minyak liyane, pourer minyak sing diupdate menehi luwih tentrem.
  • Sisih ndhuwur sing cedhak ora bakal tetep lenga terus mbukak ing udhara. Tanduran sing gampang digunakake lan tanpa netes, bukaan minyak bisa ditutup kanthi sithik, supaya bisa nutup lan njaga bledug lan kewan omo metu.
  • Gampang dibukak nganggo tangan siji lan tahan nalika sampeyan pour, sampeyan bisa mencet sirah ireng kanggo ngontrol aliran minyak, nyedhiyakake jumlah sing pas kanggo panganan sing luwih sehat lan ora bakal kekacoan kaya dispenser minyak sing "mbukak".

news4

Dispenser Minyak Zaitun kanthi Spout sing Disegel lan Ora Drip

  • Stopper duwe sekrup segel karet, bahan karet alus kelas panganan bisa ningkatake kenceng saka botol botol lan nyegah kebocoran cair sawise botol minyak miring. Kabeh sepotong stopper karet luwih gampang dibersihake tinimbang logam, desain ventilasi bisa nggawe aliran minyak luwih lancar, lan ing wektu sing padha, kita uga nyedhiyakake tumpukan minyak tambahan kanggo panggantos. Njaga kabeh supaya resik.

 news5

Ketemu Kabutuhan Saben Dina Cruet Set

  • Botol dispenser minyak kanthi telung botol minyak gedhe (17oz) cocog kanggo distribusi cairan penting (minyak, cuka lan kecap) ing pawon saben dina. Sanalika, telung bungkus luwih terjangkau, kapasitas 17oz udakara seminggu nggunakake panggunaan minyak masak, kanthi efektif njaga minyak dadi seger.

Wektu kiriman: Jun-07-2021