• headBanner

Botol minyak esensial 18 gelas nganggo tutup dropper sing dikontrol

Botol minyak esensial 18 gelas nganggo tutup dropper sing dikontrol

Katrangan singkat:

KAPASITAS: Sing nomer siji yaiku Din 18 karo 51015203050100ml.

Sing liyane yaiku finish boston kanthi 15, 30, 60, 120, 250, 500, 1000ml.

Bahan: Tutup iris kontrol PP ireng + pipet Kaca + awak Kaca

PENGGUNAAN MULTI: Produk perawatan kulit, kayata minyak esensial rai, minyak esensial mripat, minyak esensial gulu lan sapanunggalane

Kombinasi produk: Bisa nyedhiyakake botol kaca lan tutup dropper.

 

Rega FOB: US $ 0,1 - 0,31 / Potongan

Min.Order Order: 5000 Potongan / potongan

Kemampuan Suplai: 100000 Potongan / potongan saben dina

kapasitas: 5101520305060, 100, 120, 250, 500, 1000ml

warna: ireng, bening, kuning, ijo, biru

tutup: Tutup dropper PP sing dikontrol nganggo pipet kaca utawa stopper plastik.

wujude: bunder

Logo: Nampa logo pelanggan

panggunaan: Produk perawatan kulit, kayata minyak esensial pasuryan, minyak esensial mripat, minyak esensial gulu

conto: bisa nyedhiyani

plabuhan: Shanghai, Qingdao


Detail Produk

Tag Produk

Materi Tutup dropper kontrol PP ireng + pipet Kaca + awak Kaca
Werna Kaca alami kaca ireng, bening, kuning, ijo, biru. Warna liyane kasedhiya adhedhasar panjaluk nalika nyemprot.
Logo pelanggan Ditampa
ODM Sugeng rawuh
Perawatan lumahing layar sutra; stamping panas; frosted; decal; painting; electroplating; spray; label; sticker, lsp.
Tutup / Tutup Tutup dropper sing dikontrol Black PP + pipet Kaca utawa stopper plastik (Tutup Gaya Euro)
MOQ 1. Kanggo stok siap, MOQ yaiku 1.000 pcs
2. Kanggo produk sing disesuaikan, MOQ yaiku 3000-20,000 pcs
Wektu timbal 1. Kanggo stok siap: 7-10 dina sawise nampa pembayaran.
2. Kanggo produk sing wis entek: 25 ~ 35 dina sawise nampa pembayaran.
Kemasan karton standar; kothak hadiah; kothak warna; kothak putih; palet ekspor; persyaratan khusus kanggo pengepakan, lsp.
Sample wektu 3 dina yen conto wis kasedhiya
3 nganti 15 dina yen conto kudu disesuaikan
plabuhan Shanghai / Qingdao, China
Kiriman liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres, lan liya-liyane. Terserah sampeyan

 

Pilih saka macem-macem botol minyak esensial sing kasedhiya kanthi macem-macem bentuk, warna, lan kapasitas. Pijet paket, minyak esensial, lan aromaterapi ing botol kaca kanggo njaga kekuatan. Botol aromaterapi bisa ndhukung macem-macem tutup lan tutup kanggo nyukupi kabutuhan produk sampeyan.

photobank (5)

Amber utawa kaca warna peteng liyane nyedhiyakake sifat penyaringan UV sing sampurna kanggo nglindhungi bahan sensitif cahya.

glass dropper bottles -7

Kalebu dropper pipet kaca sing dikontrol. Botol dropper nyedhiyakake daya tarik rak sing apik lan presisi fungsional sing cocog kanggo industri kosmetik, medis, lan aromaterapi. Panganggone tambahan kanggo botol dropper kalebu minyak esensial, pewarna panganan, perawatan kesehatan, lan e-cairan. Kapasitas bohlam 1cc. Dropper sing dikontrol nyedhiyakake 0,8 ml saben stroke.

glass dropper bottles -5

Ana macem-macem jinis sing dipilih.

Werna beda.

Lan macem-macem bahan. Iki tutup kayu pring.

Lan kanggo kerajinan, kita bisa nyetop emas utawa perak. Bohlam Dropper ndhuwur bisa nggawe warna liyane. Biasane kita duwe saham Putih, ireng lan matt. Bisa dikirim kanthi cepet.

 

Paket kita

Saben bagean produk duwe kothak kemasan sing digawe khusus. Aja kuwatir dheweke bakal rusak ing trasportasi.

photobank (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita