• headBanner

Babagan Kita

Babagan Kita

Profil Perusahaan

aa

Yantai Changyou Glass Co., Ltd.

Yantai Changyou Glass Co., Ltd duwe pengalaman luwih saka 16 taun kanggo nyedhiyakake produk botol kaca lan solusi paket sing gegandhengan. Produk utama kalebu macem-macem jinis barang kaca, kalebu botol kaca roh, botol anggur, botol kaca bir, botol minuman, botol minyak esensial, botol zaitun, botol kosmetik, toples panganan, botol kaca farmasi, lsp.

Pabrik kita didegake ing taun 2003, sing wis lulus sertifikat ISO22000, sertifikat UKS, lan sertifikat tanggung jawab sosial SA8000. Kita nyedhiyakake kebon for75 meter persegi kanthi teknik SORG Jerman, puluhan LS mesin lan rong garis pencetakan layar sutra kecepatan tinggi sing diimpor saka Eropa.

Perusahaan kami menehi perhatian banget marang kreativitas kanthi teknik pemrosesan kaca modem, lan kita akeh dikenal lan dipercaya karo Coca Cola, Pepsi-cola, Diageo lan merek minuman keras liyane sing misuwur. Ora mung pasokan menyang pasar domestik, produk kita diekspor menyang luwih saka 30 negara ing saindenging jagad. Pasar utama kita yaiku Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia Tenggara, Australia, Timur Tengah, Afrika, lan liya-liyane.

Desain khusus, pesenan OEM lan ODM disambut kanthi apik ing pabrik supaya jumlah pesanan minimal nggawe kita luwih fleksibel kanggo memenuhi kebutuhan klien. Kabeh kaluwihan kasebut ndadekake kita dadi pemasok kemasan mandeg.

Kauntungan saka produk yaiku kualitas stabil. Kualitas minangka gesang kita. Ora mung mesin kontrol kualitas canggih, kita duwe tim kontrol kualitas profesional 17 staf. 95% anggota duwe pengalaman luwih saka 5 taun ing ourindustiy. Sistem Pangopènan Produksi Total uga njaga kapasitas pasokan kabeh.

Hubungi sampeyan kanthi bebas lan sampeyan bakal wareg karo produk lan layanan profesional sing berkualitas.

zz
fa

Kauntungan Perusahaan

1. Pengalaman 18 taun ing pabrik botol kaca.

2. Nyedhiyakake pilihan kanthi mandhiri, amarga kita uga ngerti banget babagan tutup botol, label logam, karton, lsp.

3. Kapasitas produksi sing luwih apik, teknologi kelas kapisan lan taun pengalaman bakal nggawe kita luwih fleksibel ing kabeh aspek tinimbang kahanan liyane.

4. Kualitas sing padha, luwih larang regane. Nggunakake teknologi paling canggih kanggo ngasilake botol ringan, kanthi premis kanggo njamin kualitas botol, nyuda biaya, lan nggawe botol kita luwih kompetitif ing pasar. Ing China, ora ana luwih saka 3 pabrik kaca kanthi teknologi botol ringan. Kita kalebu sing paling apik.

maxresdefault-3

5. Filosofi kita: Pelanggan mesthi bener, kualitas lan reputasi luwih penting tinimbang bathi. Kabeh gaweyan kita yaiku kerjasama win-win jangka panjang karo pelanggan, ora mung hubungan sales.

6. Layanan purna jual: Tingkat pass produk wis tekan 99,98%. Kita bakal terus ningkatake kualitas produk. Yen ana masalah, kita ora bakal milih uwal kaya pabrik liyane. Luwih becik, kita bakal nyiyapake klompok ahli supaya bisa ngusulake solusi lan rencana kompensasi kanggo masalah sing ana. Kita bakal tanggung jawab kanggo produk.

Sertifikat

22000
SGS 2-1
SGS (1)

Lokakarya

factory (6)
factory (9)
factory (8)
factory (4)
factory (1)
factory (5)
factory (7)
factory (3)
factory (2)