• headBanner

Botol Burgundy Gelas Kaca Antik 187ml kanggo Anggur, Roh, Tonik

Botol Burgundy Gelas Kaca Antik 187ml kanggo Anggur, Roh, Tonik

Katrangan singkat:

Botol Bordundy Kaca Hijau Antik 187ml kita ukurane sampurna kanggo sajian anggur. Botol anggur cilik lan kosong iki digawe saka gelas sing bening kualitas dhuwur lan kasedhiya minangka botol siji utawa nganggo tutup sekrup aluminium. Ukuran botol iki mbantu nyengkuyung penjualan anggur lan semangat sampeyan, amarga ukuran standarisasi menehi kajelasan kanggo para pelanggan. Desain dekoratif nanging klasik nawakake daya tarik mewah & mewah kanthi biaya paling murah.


Detail Produk

Tag Produk

Botol-botol anggur kosong cilik iki cocog kanggo… sampeyan ngira, anggur! Nanging, iki uga bisa digunakake kanthi macem-macem sebab. Sampeyan uga sampurna kanggo ngemot roh, tonik, cordial, rasa, cuka, minyak & liya-liyane! Ora preduli saka isine, sampeyan menehi botol profesional nanging pribadi kanggo diwenehake menyang pelanggan. Yen sampeyan nggawe gaweyan dhewe ing omah, kanthi barang kayata roh sing wis diinfus utawa anggur krasan, botol kasebut bakal diwenehi botol sing sampurna kanggo diwenehi hadiah.

Sampeyan bisa ngrasakake ekonomi kanthi skala lan ranté pasokan wektu ora preduli saka ukuran pesenan. Kita menehi saran marang kabeh pelanggan supaya pesen test sadurunge nindakake volume akeh. Iki bakal mesthekake manawa kemasan kita wis nyukupi sadurunge investasi finansial gedhe digawe. Yen sampeyan duwe pitakon babagan botol anggur cilik, hubungi tim layanan pelanggan.

Botol anggur cilik sing kosong cocog kanggo industri kayata produsen anggur, pabrikan minuman, keramahan, manajemen acara, hadiah perusahaan lan liya-liyane. Ora preduli sarat sampeyan, sampeyan bakal nemokake botol sing paling larang kanthi rega paling murah kanthi kaca Changyou.

Jeneng Produk Botol Burgundy 187ml
Kapasitas 187ml
Werna Ijo Antik utawa Ijo Peteng
Tutup / Tutup Tutup sekrup
Disesuaikan ODM / OEM, kita uga bisa nyithak logo ing botol kanthi scree sutra, electroplating stamping panas, lsp.
MOQ 100.000 pcs
Wektu Pangiriman
  1. Kanggo item instock, kita bisa ngatur kiriman sajrone seminggu.
  2. Kanggo produk sing ora ana stok, umume butuh udakara 30 ~ 40 dina, nanging bakal gumantung karo jumlah pemotong
Pelabuhan Qingdao / Lianyungang / Shanghai
Kiriman Liwat udara, segara, ekspres lsp

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita