• headBanner

150ml tomat tempel saos panas saos 5 oz botol woozy nganggo tutup lan band shrink

150ml tomat tempel saos panas saos 5 oz botol woozy nganggo tutup lan band shrink

Katrangan singkat:

Katrangan singkat:

Kapasitas: 150ml, 250ml

Botol rampung: GPI 28-400, 24-490

Bahan: Awak kaca + Tutup botol PP Ireng + lapisan PE + insert plastik PP

PENGGUNAAN MULTI: tempel / saos tomat, saos panas, lsp.

Kombinasi produk: Bisa nyedhiyakake botol kaca lan tutup.

 

Rega FOB: US $ 0,08 - 0,1 / Potongan

Min.Order Order: 5000 Potongan / potongan

Kemampuan Suplai: 100000 Potongan / potongan saben dina

kapasitas: 150ml, 250ml.

warna: jelas

tutup: Tutup botol PP Ireng + lapisan PE + insert plastik PP.

wujude: bunder

Logo: Nampa logo pelanggan. (Nyithak utawa ngukir)

panggunaan: panyimpenan panganan

conto: bisa nyedhiyani

plabuhan: Qingdao


Detail Produk

Tag Produk

Materi Awak kaca + tutup botol PP Ireng + pelapis PE + insert plastik PP
Werna ClearAny color liyane kasedhiya adhedhasar panjaluk nalika nyemprot.
Logo pelanggan Ditampa
ODM Sugeng rawuh
Perawatan lumahing layar sutra; stamping panas; frosted; decal; painting; electroplating; spray; label; sticker, lsp.
Tutup / Tutup Tutup dropper sing dikontrol Black PP + pipet Kaca utawa stopper plastik (Tutup Gaya Euro)
MOQ 1. Kanggo stok siap, MOQ yaiku 5.000 pcs
2. Kanggo produk sing disesuaikan, MOQ yaiku 3000-20,000 pcs
Wektu timbal 1. Kanggo stok siap: 7-10 dina sawise nampa pembayaran.
2. Kanggo produk sing wis entek: 25 ~ 35 dina sawise nampa pembayaran.
Kemasan karton standar; kothak hadiah; kothak warna; kothak putih; palet ekspor; persyaratan khusus kanggo pengepakan, lsp.
Sample wektu 3 dina yen conto wis kasedhiya
3 nganti 15 dina yen conto kudu disesuaikan
plabuhan Shanghai / Qingdao, China
Kiriman liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres, lan liya-liyane. Terserah sampeyan

 

Botol kaca bening 5 oz iki diarani woozy. Nduweni bentuk bunder, gulu dawa, lan "tampilan" sing nemtokake gaya woozy. Iki minangka pilihan sing cocog kanggo saos botol panas, klambi salad, minyak infus, saus barbeque, lan liya-liyane.

image1

Kanggo ngrampungake paket kasebut, botol kasebut bisa dipasang kanthi penutupan dispensing sandal ndhuwur 24-490. Pilihan liyane yaiku masangake botol kanthi penutupan benang terus-terusan 24-414 bebarengan karo peredam orifice 24 mm sing cocog.

image2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita