Pilih ChangYou

Perusahaan kami menehi perhatian banget marang kreativitas kanthi teknik pemrosesan kaca modem, lan kita akeh dikenal lan dipercaya karo Coca Cola, Pepsi-cola, Diageo lan merek minuman keras liyane sing misuwur. Ora mung pasokan menyang pasar domestik, produk kita diekspor menyang luwih saka 30 negara ing saindenging jagad.

  • business_slider
  • business_slider
  • business_slider

Produk liyane

  • about-us
  • about-us

Profil Perusahaan

Yantai Changyou Glass Co., Ltd duwe luwih saka 18 taun pengalaman nyedhiyakake produk botol kaca lan solusi paket sing gegandhengan. Produk utama kalebu macem-macem jinis barang kaca, kalebu botol anggur, botol zaitun, botol bir, botol kosmetik, botol minuman ringan, toples panganan, gelas farmasi, lsp.

Pabrik kita didegake ing taun 2003, sing wis lulus sertifikat ISO22000, sertifikat UKS, lan sertifikat tanggung jawab sosial SA8000. Kita nyedhiyakake kebon for75 meter persegi kanthi teknik SORG Jerman, puluhan LS mesin lan rong garis pencetakan layar sutra kecepatan tinggi sing diimpor saka Eropa.

Perusahaan kami menehi perhatian banget marang kreativitas kanthi teknik pemrosesan kaca modem, lan kita akeh dikenal lan dipercaya karo Coca Cola, Pepsi-cola, Diageo lan merek minuman keras liyane sing misuwur. Ora mung pasokan menyang pasar domestik, produk kita diekspor menyang luwih saka 30 negara ing saindenging jagad. Pasar utama kita yaiku Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia Tenggara, Australia, Timur Tengah, Afrika, lan liya-liyane…

Warta Perusahaan

Botol kaca minyak

Changyou Glass minangka panyedhiya solusi kemasan profesional, duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing desain khusus lan kontainer kaca standar kanthi penutupan botol. Tim inovatif, sing uga kalebu insinyur lan desainer, makarya raket karo klien lan produksi. Minangka pemimpin Cina ...

  • Pusat Berita